ClickCease

Rørfornying

Rørfornying er et enkelt og billig alternativ til helt nye rør. Kvaliteten er den samme, men du slipper alle kostnadene med riving og graving. Med denne tjenesten kan vi reparere brudd på rør eller deler av eksisterende rør.

VVS24 har to team med erfaring fra over 800 boenheter som hjelper deg å fornye rørene.

Avdelingsleder:

Alexandre Y. Gilant

KOMMUNALTEKNIKK

VVS24 har lang erfaring og dyktige fagfolk. De har 24 timers beredskap på alle tjenester. Vi tilbyr følgende tjenester: tett avløpsrør innvendig og utvendig, tømming og suging av septik, trasésøk (når du skal pusse opp, legge på ny do, når det er behov for å koble på/spare meisling), TV-inspeksjon (filming av rør, finne feil), tining, kontroll av nytt anlegg.

Har bedriftsavtaler og avtale med Bonord.

Avdelingsleder:

TOMMY BAKKEN

Rørleggertjenester

Vi kan hjelpe deg med å bytte blandebatteri, bytte klosett, reparere lekkasjer og alt annet som du plages med.

VVS24 har også avtale med en av landets største grossister VVS Eksperten og kan hjelpe deg med alt utstyr som du måtte ha behov for. VVS24 kan levere en rekke produkter og utstyr for deg.

Avdelingsleder:

Silje Renate Aasheim Kristiansen

GRAVING

Vi har Lastebil med krokløft, 5 tonns gravemaskin, 2,5 tonns gravemaskin, servicebil.

Vi bygger alle typer vann- og avløpsnett, både store og små. Vi tar totalansvar for prosjektering, dimensjonering og utførelse av anlegg. Vi utfører også reparasjoner eller omlegg av vann og avløpsrør med tilhørende installasjoner, som f.eks. kummer, gårdssluk, etc.

Avdelingsleder:

Tommy bakken

Kontakt oss

Bare send oss en e-post om du har spørsmål