Om oss

vvs24_jubileum_logo1. April 2015 var det 10 år siden VVS 24 AS ble startet. Det var Kjell-Are, Johnny og Antek som startet selskapet men de så raskt at det måtte ansettes flere fagfolk. Fra dag en har selskapet hatt gleden av å ha både rørlegger Albert og noen dager senere også Tommy Bakken med på laget.

Oppstarten var nøktern – i en brakke på stakkevollvegen 69-F. De første dagene fantes det ingen jobber og tiden gikk for det meste med til å rydde i våre to varebiler, legge kabal  og kaffedrikking. Dette løsnet fort og jobbene begynte å komme inn. Vår første kunde var vår enestående dataleverandør Hans Marius Johansen.

I Juni 2005 la Johnny og Tommy ut på tur for å få hentet selskapets aller første spylebil i Oslo. Gode minner fra dagen vi ankom Tromsø – med Mandela på scenen. En stor dag for Tromsø, VVS 24 sin første spylebil kom til byen. Etter 5 års drift ble Antek kjøpt ut av bedriften.

VVS 24 AS har hatt en formidabel utvikling i løpet av disse første 10 årene og har nå 27 flotte ansatte, 3 spylebiler og 14 varebiler. Høsten 2014 kjøpte selskapet Stakkevollvegen 69F, så nå er ringen sluttet. Tilbake i eget hus nøyaktig der vi startet 10 år tidligere.

VVS 24 utfører hovedsaklig oppdrag i følgende områder:
Ordinær rørleggeri, Kommunalteknikk, Relining (Strømpe renovering) og graving.

Vi vil takke alle våre kunder for oppdrag. Ingen nevn, ingen glemt. Og ikke minst, våre fantastiske ansatte. Vil med dette gratulere oss selv med dagen – dette er bare begynnelsen.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobiltelefon (obligatorisk)
+47

Emne

Type jobb

Melding